Created By:
René Larsen
Member Of Team:
Team København 2016
Participating In:
JuicOrganic-Tour de Taxa 2016
Collecting for:
JuicOrganic-Tour de Taxa 2016
Om Julemærkefonden
Bag de fire Julemærkehjem står den erhvervsdrivende fond Julemærkefonden, som arbejder for at indsamle midler til driften af Julemærkehjemmene, der ligger i Kollund, Hobro, Skælskør og Ølsted.

Hvem hjælper vi?
De fire Julemærkehjem hjælper hvert år omkring 750 børn i alderen fra 7-14 år videre i livet. På Julemærkehjemmene får børnene hjælp til at komme ud af mobning og isolation. Samtidig lærer de om sund kost og motion, så de taber sig. De får selvtillid, så de igen kan smile til livet.

Børnene er på et Julemærkehjem i 10 uger, og opholdet er gratis for barnet og forældrene. Tidligere kunne indtægterne fra salget af Julemærker dække driften, men i dag dækker salget kun omkring en 1/3 af udgifterne. Det betyder, at vi er afhængige af arv og donationer fra private og virksomheder.

Du kan hjælpe børn i Danmark!
Julemærkehjemmene modtager ikke støtte fra det offentlige, bortset fra et mindre beløb fra Sundhedsministeriet og fra Tips- og Lottopuljen. Vi har derfor brug for din hjælp.

Du kan blive Julemærkeven og støtte med et fast månedligt eller årligt beløb. Du kan også vælge at støtte med et engangsbidrag i form af et gavebeløb eller en sms-donation.Donate

0 kr.
Collected

0% 5,000 kr.

0
Donations

0
Days left

Recent activity

When donations are received, they'll show up here.