Julemærkebørnene har brug din hjælp

Donate
Created By:
Preben Rasmussen
Member Of Team:
Team Sydsjælland og øerne
Participating In:
TOUR DE TAXA 2019
Collecting for:
Tour de Taxa 2019

Julemærkebørnene har brug din hjælp

Jeg ved godt at der er 1000 vis af indsamlinger ude pt, og det er svært at vælge hvilke man skal støtte. Der er altid nogle der har brug for hjælp. Men når det kommer til børn så er jeg blød om hjertet og jeg har altid tid og mulighed for at hjælpe børn der har det svært.
Igen i år har jeg som en del af den hjælp valgt at cykle en tur til Paris sammen med Tour De Taxa, og det er i den forbindelse at jeg har brug for al den hjælp jeg kan få. Jeg bidrager selv hver måned til julemærkehjemmene, men der kan gøres så meget mere. Alle børn har ret til et godt børneliv og til at leve uden mobning og bekymringer. Julemærkehjemmene er en fantastisk hjælp og mulighed for mange børn men der er mange flere der har brug for hjælp. Så jeg har startet denne indsamling i håbet om at du/I har lidt mønter eller gerne mere I kan sende efter de fantastiske unger der hvert år hjælpes af julemærkehjemmenes skønne og fantastiske medarbejdere. Intet beløb er for småt og bestemt heller ikke for stort, alt tæller og sammen kan vi hjælpe en masse. Jeg håber af hele mit hjerte at I vil hjælpe mig så jeg kan hjælpe børnene. På forhånd tak for hjælpen. Alle beløb er selvfølgelig fradragsberettiget.
Donate
1,250 kr.
20%
0 Days left

Recent activity

 • Lars Juul Hansen Lars Juul Hansen donated 200 kr.

  Hej Preben & Tdt Ryttere . I ønskes alle en super tur til Paris , samt støtte til det gode formål for ungdommen. Kunne desværre ikke møde til jeres start, til gengæld har jeg i dag sendt kbh Holdet fint afsted til Paris .

 • Karin Dybæk Karin Dybæk donated 100 kr.

  Godt initiativ og tak fordi du støtter disse børn. Rigtig god cykeltur til Paris. Du er sku sej at du tager turen igen 🙏🙏🙏

  Preben Rasmussen Preben Rasmussen: Tak for bidraget,det falder på et tørt sted.
 • Bettina Kallesø Rasmussen Bettina Kallesø Rasmussen donated 250 kr.

  Preben Rasmussen Preben Rasmussen: Tak skat og glædelig valentins dag.
 • Kell Olesen Kell Olesen donated 200 kr.

  Preben Rasmussen Preben Rasmussen: Tak for bidraget kell,vi ses på landevejen til sommer.

 • Simone Kallesø Rasmussen Simone Kallesø Rasmussen donated 500 kr.

  Alle børn har krav på at have det godt og blive hørt og elsket. Jeg er glad for at de børn der har det svært kan få hjælp hos julemærkehjemmene, og derfor hjælper jeg gerne.

  Preben Rasmussen Preben Rasmussen: Tak for bidraget, min seje datter.