Lonnie Marthins indsamling til Julemærkefonden

Donate
Created By:
Lonnie Marthin
Participating In:
JuicOrganic Tour de Taxa 2015
Collecting for:
Team Sydsjælland og Øerne - Tour de Taxa - 2015

Lonnie Marthins indsamling til Julemærkefonden


Kan du huske din sidste succes? - det føltes rart, ikk?.
At se de børn fra Julemærkehjemmene komme hjem til en bedre fremtid, kan virkelig gøre meget - Vi vil gerne give vores succesfølelse videre til dem.... og sammen kan vi hjælpe flere!
Vi gør det ved at cykle fra Maribo til Paris i 2015 - 1250 km - i forsøget på at samle så mange penge ind som overhovedet muligt ad denne vej - det er en fantastisk udfordring for os alle, for nogle er det første gang, - jeg gør det for anden gang ( Sidst var det med Team Rynkeby), men i bund og grund gør vi det for en god sag, der ligger os alle på sinde.

Har du 5 kilo for meget? Tænker du over, hvad andre tænker om dig? Er du blevet mobbet? Har det været svært hjemme?... Manglede der overskud ind i mellem?
Vi har alle en bagage med os. Nu er vi voksne og har en chance for at hjælpe børn, der står i den situation i dag... Det er hårdt at se de børn, der ikke selv har muligheden eller overskuddet til at komme gennem hverdagen. Vi er de voksne og bør tage ansvar.. Vi kender alle de tidspunkter i livet, hvor det har været rigtigt hårdt at skulle komme videre, her har vi en mulighed for at hjælpe så børnene kommer styrket ind i ungdommen og stærkere ind i voksenlivet.
Så kære venner, kollegaer og familie støt op om sagen ved at give en donation, I kan også skrive en kommentar. Og vil I ikke nok hjælpe med at få spredt budskabet? For eksempel ved at dele indsamlingen på Facebook, når I har doneret - sammen kan vi gøre en verden til forskel - på forhånd tak.


Donate
550 kr.
18%
0 Days left

Recent activity

 • Lonnie B Marthin

  Så er der 32 dage til vi vender cyklerne mod Paris til støtte for Julemærkefonden. Hjælp mig med at hjælpe børn

 • Lonnie B Marthin

  Mange børn har brug for din hjælp. Hjælp mig med at hjælpe dem. Dyk i pungen og se om DU kan undvære en skilling, der medvirker til at ændre de kære børn videre færd i livet. Klik på linket og støt meget gerne. De kære børn er vores fremtid.

 • Anette Fog Anette Fog donated 100 kr.

  Super initiativ. Rigtig god tur! Knus fra din gamle kollega

 • sigrid bonfils sigrid bonfils donated 100 kr.

 • Niels Bonfils Niels Bonfils donated 100 kr.

  God tur til Paris

 • Tina Ulriksen Tina Ulriksen donated 250 kr.