Massørernes indsamling til Julemærkefonden

Donate
Created By:
Annemette Sønderkær
Member Of Team:
Tour de Taxa - Team Himmerland
Participating In:
Tour de Taxa 2018
Collecting for:
Tour de Taxa 2018

Massørernes indsamling til Julemærkefonden

Igen i år cykler ca 50 cykelmyg den lange tur fra Hobro til Paris. For tredje og fjerde år i træk er vi med og passer på vores "myg" Lene er vejviser og overkommandant og styrer med hård hånd 50 ryttere og hele karavanen af servicebiler. Om aftenen er hun massør og skadesbehandler og den med det store overblik.
Annemette er chauffør i "Missebilen" og sørger for opsætning af grej og blanding af proteindrik til rytterne, når de kommer ind fra dagens strabadser. Om aftenen er hun massør og skadesbehandler og forsøger at ødelægge Lenes overblik ;-)
Vi nyder samværet med vores myg og bruger turen til Paris som veninde"ferie", da vi til dagligt er bosat i hver sin ende af landet. Det skønne er at vi samtidig støtter op om et godt formål og lærer en masse fantastiske mennesker at kende.

Bemærk at alle bidrag til indsamlingen er fradragsberettigede.

Julemærkefonden har hårdt brug for pengene. Den driver de fem julemærkehjem i Danmark hvor ca. 750 børn årligt får et ophold. Et ophold som hjælper dem fx til vægttab og bedre selvværd samt giver dem et frirum for mobning. Indsatsen omfatter ikke kun det enkelte barn, men hele familien. Julemærkefonden har kontakt til familien før, under og efter barnets ophold, og giver gode råd om bl.a. kost, motion og sundere livsstil - så de ikke ryger tilbage i gamle vaner. Et ophold koster ca. 65.000 kr. pr. barn og er uden egenbetaling. Samlet set koster det ca. 50 mio. årligt at drive de danske Julemærkehjem, og statstilskuddet udgør kun 6 %... Resten skal Julemærkefonden selv skaffe via sponsorater og indsamlinger som vores.

Ventelisten til et ophold er lang! Så vi håber du vil gi’ et bidrag og bagefter dele både din donation og opslaget på Facebook!
Donate
1,750 kr.
35%
0 Days left

Recent activity

  • LJ Sportsmassage LJ Sportsmassage donated 500 kr.

  • Anonymous User Anonymous User donated 1,000 kr.

    Stor hjælp i yder!

    Annemette Sønderkær Annemette Sønderkær: Hold nu op en flot donation... mange tusind tak❤️❤️
  • Henrik Rossing Henrik Rossing donated 250 kr.

    Annemette Sønderkær Annemette Sønderkær: Tusind tak for din donation.. Hvor er det dejligt at du tænker på os. :-)