Per Hothers indsamling til Julemærkefonden

Donate
Created By:
Per Andersen
Participating In:
JuicOrganic Tour de Taxa 2015
Collecting for:
Team Sydsjælland og Øerne - Tour de Taxa - 2015

Per Hothers indsamling til Julemærkefonden

Hej alle venner og familie.
Jeg har fået alle tiders chance for at slå to fluer med et smæk.
Jeg har længe gået med et ønske om at gøre en forskel, og i ved jo godt, at jeg elsker at cykle.
I november måned 2014 fik jeg lov til at cykle til Paris for Julemærkefonden, som hjælper børn, der har det svært i dagligdagen. Overskuddet fra den tur går direkte til Julemærkefonden.
Ud over det sportslige, så har jeg valgt at starte en indsamling til fordel for børnene. I min egenskab af spinninginstruktør, arrangerer jeg to events i 2015, hvor deltageres betaling går til denne indsamling. Kontakt mig via Facebook hvis du vil med. Det bliver 11. fra 10 til 12.30 januar og 15. februar fra 10 til 12.30. Det vil koste 100 kr, og det er først til mølle. Der er 25 cykler.
En af mine ryttere er flink til at tage sit barnebarn med til spinning. Drengen lyste helt op, da jeg fortalte om mit projekt. Han har været på Julemærkehjem i 10 uger og tabt over 12 kilo. Han er i dag en flot og glad dreng med gåpåmod, der snart cykler fra bedstefar. En anden rytter har selv været på et hjem som barn. Han klarer det helt godt i dag som selvstændig erhvervsdrivende og en tredje, der også har været af sted har fået en fin håndværkeruddannelse og egen virksomhed.

Så det nytter.


Så hjælp mig lidt på vej. Støt op om Julemærkefonden via min indsamling. Del min indsamling på Facebook. Og sæt en lille skilling ind. Mange bække små.
Jeg håber i vil hjælpe mig, og jeg ønsker jer en herlig december og et fantastisk 2015.
Kærligst
Per Hother


Donate
6,000 kr.
100%
0 Days left

Per Andersen donated 2,100 kr.

Recent activity

 • Per Andersen

  Første event afholdt med stor succes. Tusind tak til alle 22 ryttere og bidragydere. I får jo chancen igen den 15. februar. Vi ses forhåbentligt :-)

 • Per Andersen

  Jeg var til første ryttermøde i går aftes. Meget spændende :-) Og vi fik lov at prøve tøj til turen. Extreme er sponsor/leverandør i år. Meget lækkert. Som sagt kører vi første tur på søndag. Giv lyd, hvis du vil med. Der er stadig et pat pladser ledig. Og ellers må du da godt give en lille skilling til min indsamling. Kom nu :-)

 • Per Andersen

  Tusind tak for hjælpen i flittige ryttere. Både for indsatsen på cyklerne, jeres gode humør, og bidraget til indsamlingen. Eventen i dag var en ren fornøjelse.

 • Per Andersen Per Andersen donated 750 kr.

  Fællestræningen mellem Friluft og TDT gav lige det sidste, lige som mange af rytterne i disciplinen holdløb gjorde. Godt kørt alle og mange tak for hjælpen og en god formiddag.

 • Per Andersen Per Andersen donated 2,100 kr.

  2. etape af indoor cykling til fordel for Julemærkefonden. 20 glade cyklister gav alt, hvad de havde i sig, og en skilling til denne donation. Tusind tak alle sammen.

 • Per Andersen Per Andersen donated 2,350 kr.

  Så kom vi i mål med første Indoor bike event i IF Frem Bjæverskov regi. 22 ryttere gav alle deres kræfter og lidt til i 2 timer. Mange tusind tak til alle der deltog.

 • Torben Damborg Torben Damborg donated 100 kr.

  God tur :-)

 • Sven Darringe Sven Darringe donated 500 kr.

 • Rebeccs Andersen Rebeccs Andersen donated 200 kr.