Støt Julemærke Hjemmene - Så cykler jeg til Paris i den gode sags tjeneste :-)

Giv bidrag
Oprettet Af:
Jacob Hvid
Medlem af hold:
Team Hovedstadsområdet 2021
Deltager i:
TOUR DE TAXA 2021
Samler ind til:
Tour de Taxa 2021

Støt Julemærke Hjemmene - Så cykler jeg til Paris i den gode sags tjeneste :-)

Turen sidste år blev desværre aflyst, men jeg gør et nyt forsøg i år og den den 9. juli sætter jeg mig på cyklen og sætter kursen mod Paris sammen med Tour De Taxa og en masse andre cykel motionister.

Jeg elsker udfordringer og er så heldig at jeg har mulighed for at gøre det og igennem hel livet haft gode forudsætninger for at dyrke sport. En god barndom, i et trygt miljø, med mange gode venner og kammerater og uden at opleve at blive mobbet.

Ikke alle børn i Danmark har det sådan, så derfor er det en ekstra tilfredsstillelse at vores tur til Paris samtidig fungere som en indsamling til Julemærke Hjemmene.

Julemærkehjemmene hjælper børn mod mobning, ensomhed og mistrivsel https://www.julemaerket.dk/.

Så jeg håber at du vil bidrage med et lille beløb og støtte denne gode sag, så skal jeg nok gøre det "hårde" arbejde og cykle de 1400 km til Paris på 8 dage.

Vores tur til Paris betaler vi selv, så det er ikke mig du støtter :-)

Alle beløb går ubeskåret til Julemærke Hjemmene.

Jeg vil få en masse ekstra energi, hvis jeg ved at jeg har hjulpet andre til en bedre barndom via dig og givet endnu flere børn en mulighed for at komme på et ophold på Julemærke Hjemmene, som vil gøre en MARKANT forskel i deres liv.

På forhånd TAK

Hvid
Giv bidrag
200 kr.
4%
0 Dage tilbage

Jacob Hvid gav 200 kr.

Seneste aktivitet

  • Bente Hartvigsen Julemærkefonden
    Stor tak til alle Tour de Taxa ryttere, for en imponerende indsats og flot donation. Takket være din indsats kan vi hjælpe mange børn på Julemærkehjem, med at vinde selvtilliden, selvværdet og livsglæden tilbage.
    Fortsat god sommer :-)
  • Jacob Hvid Jacob Hvid gav 200 kr.