Lad os gå sammen og hjælpe dem der hjælper andre.

Giv bidrag
Oprettet Af:
Kristian Englev
Deltager i:
Nordic Race - Refshaleøen
Samler ind til:
Nordic Race - Refshaleøen

Lad os gå sammen og hjælpe dem der hjælper andre.

Kære venner, familie og kollegaer

Jeg deltager i Nordic Race i år! det bliver fedt! men også virkelig hårdt!

Jeg har besluttet at lade mit løb støtte Julemærkefonden, det gør jeg fordi at julemærkehjemmene hvert år hjælper mange børn i Danmark der har en svær hverdag, med at få en gladere, sundere og bedre hverdag.

https://youtu.be/EAO8nBp3clw


Vores kerneopgave:
Ingen børn skal stå uden for fællesskabetPå Julemærkehjemmene lærer vi børn at indgå i fællesskaber, for det er forudsætningen for deres trivsel, læring og udvikling.


Vi skaber en tryg hverdag for børnene, som fremmer deres fysiske og mentale sundhed, og giver børnene en oplevelse af glæde og værdighed.

Alt arbejdet foregår i tæt samarbejde med barnets familie, skole og kommune. Fordi sådan sikrer vi, at de gode resultater, vi skaber sammen med børnene og deres familier, bedst fastholdes.

Velfungerende, trygge og faste rammer er forudsætningen for at et barns ophold på et Julemærkehjem er succesfyldt. Derfor er alle ansatte og frivilliges arbejde i Julemærkefonden en forudsætning for et vellykket ophold. Sammen gør vi en forskel for udsatte børn i Danmark.

Vores opgave er også at fastholde den høje tillid og det gode omdømme, vi har i den danske befolkning. Det gør vi ved at have et højt engagement, gøre det vi siger og tilstræbe at være ordentlige i alle forhold.

Vi er åbne omkring vores arbejde, og så længe det er foreneligt med børnenes tarv, er vi glade for at vise Julemærkehjemmene og vores hjælpearbejde frem.

På Julemærkehjemmene bliver børn – børn igen
https://youtu.be/EAO8nBp3clw
Giv bidrag
50 kr.
3%
0 Dage tilbage

Kristian Englev gav 50 kr.

Seneste aktivitet

  • Kristian Englev Kristian Englev gav 50 kr.