Julemærkehjemmene Giver børn en ny start

Donar
Creado por:
Ulla Pia Hoffmeister
Miembro del Equipo:
TEAM HOVEDSTADSOMRÅDET 2020
Participando en:
TOUR DE TAXA 2020
Apoyando a:
Tour de Taxa 2020

Julemærkehjemmene Giver børn en ny start

Kære alle
Jeg har tilmeldt mig, Team Tour De Taxa^s cykeltur til Paris i 2020, som hjælper på madholdt. Det bliver en utrolig oplevelse, og en udfordring både personligt og socialt og samtidig støtter det et super godt formål.

Hele ideen er, at støtte julemærkefonden samt julemærkehjemmenes vigtige arbejde. De arbejder for at gøre hverdagen bedre for børn der har udfordringer med fx. overvægt, mobning, ensomhed og lavt selvværd.

Der er intet vigtigere end at se de kære børn trives.

Hvis jeg kan bidrage til, at børnene på julemærkehjemmene kan få en bedre fremtid, så gør jeg det gerne.

Du/I kan også bidrage, det eneste du/I skal gøre, er at støtte min indsamling, alle pengene går ubeskåret til julemærkefonden, så hjælpearbejdet kan forsætte. ALLE bidrage er vigtige små som store.

Et ophold på et af landets 5 julemærkehjem, er gratis for barnets forældre og kommunen, og modtager kun 4,7 % i offentligt tilskud. Derfor er al den støtte de kan få meget vigtigte , hvis julemærkehjemmenes over 100 års vigtige arbejde skal kunne forsætte. De hjælper de børn der står med ekstra udfordringer i livet. Arbejdet er med til, at vende mistrivsel til én glad barndom en sundere fremtid.

Del.DEL . Så er der flere der se dette og kan støtte dette super formål.

Mange hilsner fra Ulla

Donar
250 kr.
4%
0 Días restantes

Ulla Pia Hoffmeister donado 250 kr.

Actividad reciente

  • Ulla  Hoffmeister Ulla Hoffmeister donado 250 kr.