Så er det min tour - støt den og julemærkehjemmene

Donar
Creado por:
Charlotte Dam Gebel
Miembro del Equipo:
Team Nordsjælland 2023
Participando en:
Tour de Taxa 2023
Apoyando a:
Tour de Taxa 2023

Så er det min tour - støt den og julemærkehjemmene

Så er der Tour....de Taxa!

Nu nærmer dagen sig, fredag den 14. juli, hvor jeg sammen med 29 andre ryttere fra Tour de Taxa team Nordsjælland drager afsted fra Julemærkehjemmet i Roskilde mod Paris på cykel. Vi har trænet siden marts måned for at blive klar til de 8 etaper, som vi skal igennem, før vi kommer i mål ved Eiffeltårnet i Paris, fredag den 21. juli.

Tour de Taxa er et velgørenheds cykelhold med teams 5 steder i Danmark. Tour de Taxa har i over 12 år cyklet til Paris og i alle årene har det været julemærkehjemmene, som holdet har indsamlet penge til. Julemærkehjemmene hjælper hvert år omkring 1.000 børn i alderen fra 7-14 år, der har det svært, videre i livet. Børnene får et ophold på et af julemærkehjemmene, hvor de får hjælp til at komme ud af eksempelvis mobning og isolation.

Jeg cykler for for at gøre opmærksom på det fantastiske arbejde, julemærkehjemmene gør for børn, der har det svært. At være en del af et fællesskab er vigtigt for alle - det kender jeg selv fra min deltagelse på cykelholdet, hvor jeg finder glæde og bliver i godt humør.

Desværre er julemærkehjemmene ramt af faldende indtægter fra salg af julemærker, som igennem alle årene har været fundamentet for at kunne tilbyde børn et ophold. Jeg har derfor startet min egen indsamling under Tour de Taxa team Nordsjælland, med det mål at samle en god portion penge ind, så julemærkehjemmene fortsat kan hjælpe udsatte børn.

Jeg håber du vil støtte op omkring min indsamling. Dit bidrag vil også give mig en god støtte og motivation til at gennemføre min tour sammen med mit fællesskab. Jo mere jeg kan samle ind, jo flere børn kan få ophold på et julemærkehjem.

Hvert bidrag tæller! Minimumsbeløbet er bare 20.-, du kan vælge at være anonym og så kan du vælge at dit bidrag skal være fradragsberettiget.

Jeg vil blive så glad, hvis du vil støtte mig og julemærkehjemmene.

God sommer, hilsener fra Charlotte
Donar
2.707 kr.
90%
0 Días restantes

Charlotte Dam Gebel donado 335 kr.

Actividad reciente

 • Charlotte Littau Julemærkefonden
  Kære Charlotte
  Tusind tak for at du har cyklet til Paris for at sætte fokus på børnene på Julemærkehjem, og ikke mindst TAK for det flotte beløb du har indsamlet. Det sætter vi stor pris på
  De bedste hilsner
  Charlotte / Julemærkefonden
 • Annette Bjørnstrup Annette Bjørnstrup donado 250 kr.

  Fordi jeg har sej nabo, som har klaret det super flot

  Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel: Årh tak Annette, det var sødt af dig 🤗
  🫡😁🙏♥️ God sommer
 • Marianne Dam-jensen Marianne Dam-jensen donado 200 kr.

  Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel: Hej Marianne. Mange tak for din støtte, virkeligt dejligt ♥️🙏
 • Christian and Deb Jensen / Wright Christian and Deb Jensen / Wright donado 250 kr.

  Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel: Thank you for your support, it's fantastic to receive support from abroad also 👏 ♥️🙏🤗
 • Dorrit Kusine Dorrit Kusine donado 150 kr.

  Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel: 1000 tak for din støtte Dorrit 🙏 - både til mig og julemærkehjemmene ♥️ god sommer.
 • Lenou Hansen Carina Lenou Hansen Carina donado 150 kr.

  Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel: Hej Carina - af ❤ tak for dit bidrag og støtte til min tur til Paris sammen med Tour de Taxa 🚴‍♀️. Du kan tro, at de vil gøre gavn for julemærkehjemmene til at hjælpe et barn i en svær periode. Rigtig god sommer til dig og resten af familien.
 • Carsten Dam Gebel Carsten Dam Gebel donado 150 kr.

  ❤️

 • Pia Førgaard Julemærkefonden
  Kære Charlotte
  Tusinde tak for din støtte til børnene på Julemærkehjem. Vi sætter stor pris på alle jer Tour de Taxa Ryttere. I gør en forskel.
  Held og lykke med indsamlingen og rigtig god cykeltur til Paris.
  De bedste hilsner
  Pia/ Julemærkefonden
 • Usuario anónimo Usuario anónimo donado 47 kr.

  Jeg har samlet lidt pant ind et sted, værsgo ;-)

 • Usuario anónimo Usuario anónimo donado 100 kr.

  Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel: 1000 tak for støtten til mig og julemærkehjemmene - nu giver jeg den ekstra gas :-)
  Jeg glæder mig over at modtage donationen, det er bare fantastisk.
  Rigtig god sommer til dig - kh Charlotte
 • Siv og Claus Haugen Siv og Claus Haugen donado 250 kr.

  God tur, Charlotte Glæder os til at høre om oplevelsen

  Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel: Tak skal I have - og 1000 tak for støtten, det er jeg meget glad for! Jeg håber og regner med løbende at give lidt meldinger fra turen :-). God sommer til jer fra mig. Kh Charlotte
 • Gebel Lizzi Gebel Lizzi donado 500 kr.

  Rigtig god tur! Pas på jer selv - godt initiativ for at hjælpe Julemærkehjemmene!🌞🚴‍♀️

  Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel: Mange tak Lizzi - det skal vi nok :-) Jeg siger mange tak for støtten, som ryger direkte videre til julemærkehjemmenes arbejde.
 • Kari Petersen Kari Petersen donado 200 kr.

  Rigtig god tur til dig og resten af holdet. Jeg håber I får en fantastisk tur og at mange vælger at støtte det gode formål. Jeg glæder mig til at høre mere om jeres tur mod Paris.

  Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel: Tak Kari! Mange gange tak for din støtte, det betyder meget for mig og mere for de udsatte børn. Jeg er glad for, at du vælger også at støtte julemærkehjemmene udover dit eget "cykelprojekt" med Team BUS (Børn, Unge & Sorg). Jeg ønsker også jer en rigtig god tur og håber, at I også der får god opbakning og indsamlet rigtigt mange penge til det gode formål. Igen 1000 tak og rigtig god sommer.
 • Morten Haste Morten Haste donado 100 kr.

  Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel: Hej Morten! Ihh, hvor dejligt med din støtte til min tur og til udsatte bør, som mangler støtte til at komme videre i livet. Fantastisk! Jeg satser på løbende at give en melding fra både cykelfront og indsamlingen - rigtig god sommer til dig fra mig :-)
 • Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel donado 335 kr.

  Jaa, så ruller vi og så er det bare derudaf;-) 1000 tak for støtten på forhånd. Husk, at du kan være anonym, minimumsbeløbet er kun 20.- og du kan vælge, om du ønsker beløbet fradragsberettiget. 🚴❤️🚴

 • Charlotte Dam Gebel Charlotte Dam Gebel
  Tak kære dig for dit bidrag - nu vil jeg cykle med meget større energi til Paris ;-)
 • Usuario anónimo Usuario anónimo donado 25 kr.