Opprettet av:
Michele Evers Poulsen
Medlem av lag:
Team Sydsjælland og øerne
Deltar i:
TOUR DE TAXA 2020
Innsamling for:
Tour de Taxa 2020
Jeg hjælper mig selv ved at hjælpe andre!!

Nu har jeg vinket på gensyn til både min storebror og min mor, nu må det være MIN tur!

Den 9. Juli 2020 har jeg sat mig selv i stævne! Jeg skal cykle til Paris sammen med Tour De Taxa, hvor vi samler penge ind til Julemærkehjemmene i Danmark.

Efter min sidste graviditet i 2016 har jeg været MAX udfordret på min sundhed efter min diagnose lavt stofskifte og Hashimoto. Det har været en kamp og er det stadigvæk. Men det skal ikke forhindre mig i at leve livet, få gode oplevelser og udfordre mig selv!

Én af de ting som børnene på julemærkehjemmene kæmper med er overvægt ligesom jeg selv, så jeg ved hvor ondt det kan gøre på sjælen. Men overvægt er langt fra den eneste udfordring de kæmper med. Mobberi, ensomhed og lavt selvværd er også nogle af tingene.

Jeg har tidligere arrangeret danseevent, hvor vi indsamlede til Julemærkefonden. Dengang fik vi samlet næsten 60.000kr ind, jeg var så STOLT og det vil jeg gerne være igen, MEN jeg kan ikke gøre det alene. Jeg har brug for DIN hjælp!

Det er vigtig for mig at gøre opmærksom på at ALLE pengene går UBESKÅRET til Julemærkefonden, vi betaler selv for turen til Paris, så HVER en krone der bliver doneret går til Julemærkefonden.

Julemærkefonden er den NGO organisation som bruger færrest penge på administration. KUN 3% bruges på administration, resten går ubeskåret til børnene. Hvis du kan undvære bare 5kr eller MERE, så vil JEG blive SÅ glad og taknemmelig!

Julemærkehjemmene. Her bliver børn - børn igen!
Doner

1 000 kr.
Innsamlet

17% 6 000 kr.

5
Donasjoner

8
Dager igjen

Nylig aktivitet

 • Thomas Nielsen Thomas Nielsen Donert 250 kr.

 • Sean Termansen Sean Termansen Donert 250 kr.

  For the kids of all ages.

 • Annette Havemann Linnet Annette Havemann Linnet Donert 150 kr.

  Jada💪🏼😍

 • Lena & Carsten Lena & Carsten Donert 250 kr.

  Da vi er stoppet med julekort vil vi gerne støtte via dette tiltag Michele. Flot det du gør

 • Bent Poulsen Bent Poulsen Donert 100 kr.

  En rigtig god sag