Julemærkehjemmet Fjordmark

Julemærkehjemmet Fjordmark

Julemærkehjemmet har til huse i en smuk gammel villa med tilbygninger og ligger i grønne omgivelser lige ned til Flensborg Fjord. Vi har vores egen idrætshal og masser af faciliteter til udendørs leg og motion.

For os er det vigtigt, at hvert enkelt barn får et godt ophold - fuld af oplevelser og succeser. Det tager vi voksne ansvaret for. Vi stiller krav til vores børn, fordi vi tror på, at det at stille krav til et andet menneske er udtryk for tillid – vi har troen på, at ALLE KAN meget mere, end de selv tror.

JULEMÆRKEHJEMMENE – GIVER BØRN EN NY START
Alt for mange børn i Danmark mistrives. De føler sig forkerte og udenfor. Men ingen fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Når børn kommer på Julemærkehjem, får de hjælp til at finde deres styrker og opbygge deres selvværd, så de igen kan indgå i fællesskaber. Og de nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem.

Hvordan får Julemærkefonden penge?
I mere end 100 år er Julemærkehjemmene blevet drevet med indtægter fra salg af Julemærker. Men sådan er det ikke mere, for i de senere år er Julemærkesalget faldet drastisk. Julemærkefonden skal samle 110 mio. ind til at drive Julemærkehjemmene, og ca. 10 mio. kr. kommer fra salg af Julemærker i dag. Julemærkehjemmene modtager et offentligt driftstilskud på kun 3,0 %, og derfor er vi helt afhængige af støtte fra privatpersoner, virksomheder og fonde. Et barns ophold koster 79.220 kr.

Takket være din indsats, kan vi fortsat hjælpe udsatte børn i Danmark med at finde deres styrker og opbygge deres selvværd.

116,980 kr.
Collected


4
Fundraisers

168
Donations