Bjarke Cykler til Paris med Tour de Taxa for Julemærke Fonden

Giv bidrag
Oprettet Af:
Bjarke Jakobsen
Medlem af hold:
Team Hovedstadsområdet 2022
Deltager i:
TOUR DE TAXA 2022
Samler ind til:
Tour de Taxa 2022

Bjarke Cykler til Paris med Tour de Taxa for Julemærke Fonden

Kære alle,
Sammen med en masse andre cykelnørder har jeg valgt at kombinere motion med velgørenhed og cykler til Paris sommeren 2022 med det formål at samle penge sammen til Julemærkefonden, som driver de 5 julemærkehjem i Danmark.

Julemærkefonden udmærker sig ved at have fokus på børns trivsel og tilbyder et ophold på Julemærkehjemmene hvor de hjælper børn, der mistrives, børn, der bliver mobbet, er ensomme eller ikke tror, de er gode nok. Fælles for dem er, at de har brug for hjælp til at genfinde troen på dem selv og livet.

Jeg håber, at jeg kan være med til at skabe fokus og skrabe penge sammen til det gode formål, samtidig med at få nogle kilometer i benene sammen med de andre på holdt og jeg håber at du har lyst til at støtte det gode formål.

kh
Bjarke

Giv bidrag
700 kr.
23%
57 Dage tilbage

Bjarke Jakobsen gav 250 kr.

Seneste aktivitet

 • Dorte Laursen Dorte Laursen gav 100 kr.

  God tur Bjarke, kender flere unge mennesker der er kommet ud på den anden side af er ophold på et af Julemærkehjemmene med nye strategier til at håndtere det følelsesmæssige, nye venskaber og mod på livet☀️

  Bjarke Jakobsen Bjarke Jakobsen: Hvor dejligt, jeg kender ikke selv nogen der har gået på julemærkehjemmet, men de holdt et fantastisk oplæg, da vi havde intromøde.

  Tusind tak for dit bidrag, det gør mig glad :)
 • Lars Markussen Lars Markussen gav 100 kr.

  Fedt mand! Fedt projekt og formål - bare det var mig. God tur.

  Bjarke Jakobsen Bjarke Jakobsen: Tak Lars, det er fedt du støtter, du må få cyklen frem og så må vi få trillet nogle kilometer sammen Lasse og andre godtfolk :)
 • Charlotte Littau Julemærkefonden
  Kære Bjarke,
  Tusind tak for at du støtter børnene på Julemærkehjem. Du og de andre Tour de Taxa ryttere er med til at gøre en stor forskel.
  Held og lykke med indsamlingen og rigtig god tur til Paris.
  De bedste hilsner
  Charlotte // Julemærkefonden

 • Hanne Axelsen Hanne Axelsen gav 200 kr.

  Tjener et godt formål, og ønsker rigtig god vind

  Bjarke Jakobsen Bjarke Jakobsen: Tusind tak Hanne, det blev jeg glad for :) Du får jo også selv nogle kilometer i benene og får samlet til velgørenhed :)
 • Kenneth Broxgaard Kenneth Broxgaard gav 50 kr.

  God tur, Bjarke

  Bjarke Jakobsen Bjarke Jakobsen: Tusind tak Kenneth, det gjorde mig rigtig glad, at du var den første. Vi har fået skrevet meget om cykler :)
 • Bjarke Jakobsen Bjarke Jakobsen gav 250 kr.