Frimærkeindsamling støtter Julemærkefonden

Donér
Oprettet Af:
Runo Kingbo
Samler ind til:
Julemærkefondens generelle arbejde

Frimærkeindsamling støtter Julemærkefonden

Julemærkefonden gør en masse uvurderligt arbejde for at støtte børn og unge, som ikke trives, og vi vil gerne være med til at støtte dette vigtige arbejde, som fonden udfører år efter år.

Du kan også være med til at støtte og forbedre disse udsatte børn og unges trivsel og dermed bidrage til, at der bliver gjort en mærkbar forskel for dem. Alle børn fortjener en god og tryg opvækst.

En af de måder, som du kan støtte denne gruppe af udsatte børn og unge på, er ved at samle alle dine brugte frimærker sammen og sende dem til os. Alle brugte danske frimærker kan bruges. De brugte frimærker kan omsættes til penge, og mange bække små…

Du kan finde adressen til os på www.frim-indsamling.dk. Vi tager gerne imod alle dine brugte danske frimærker og omsætter dem til bidrag til Julemærkefonden.

Ønsker du at støtte denne gode sag med en donation, kan du også gøre det ved hjælp af dit kreditkort på Betternow. Du kan også sende os dine brugte frimærker enten gøre det anonymt eller tilføje en hilsen og dit eller dit firmas navn. Alle donationer modtages af Julemærkefonden med stor taknemmelighed.

Del indsamlingen med andre Du kan også støtte fonden ved at klikke på linket ovenfor. Så bliver du ført over på en side, hvor du kan læse meget mere om Julemærkefondens formål og dens store arbejde. Du kan også få mere information om, hvordan du kan støtte fonden med dine danske brugte frimærker.

Selvom der bruges færre frimærker efterhånden, så indsamler vi hvert år et betragteligt antal, når de bliver lagt sammen. Derfor kan vi bruge alle de frimærker, som vi får tilsendt. Uanset om du har mange eller få frimærker, så send dem gerne til os.

Overskuddet fra salget af de brugte frimærker går til Julemærkefonden, så vi kan være med til at gøre en forskel for de unge.

Når du har bidraget til det gode formål, så del gerne budskabet på Facebook eller et andet socialt medie. Måske er der andre i dit netværk, der gerne vil være med til at støtte den gode sag. Støt vores indsamling og inspirer andre til at gøre det samme.

Vi har lavet forskellige aftaler med nogle firmaer, som støtter Julemærkefonden på forskellige måder. Vi har blandt andet en aftale med Paraplybutik, som supplerer hver donation med 10%. Det vil sige, at vi dermed kan støtte Julemærkefonden med endnu mere. Det er en aftale, som både vi og fonden er super taknemmelige for.

Paraplybutik sælger blandt andet regnslag og et utal af forskellige paraplyer.

Tak for din opbakning og dit bidrag.

Donér

926 kr.
Indsamlet

93% 1.000 kr.

5
Donationer

95
Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Runo Kingbo Runo Kingbo Donerede 161 kr.

  qxl uge 39

 • Runo Kingbo Runo Kingbo Donerede 350 kr.

  QXL uge 20 + 21

 • Runo Kingbo Runo Kingbo Donerede 125 kr.

  QXL uge 6 og 7.

 • Runo Kingbo Runo Kingbo Donerede 140 kr.

  QXL auktioner

 • Runo Kingbo Runo Kingbo Donerede 150 kr.

  Qxl uge 3