Julemærkehjemmet Hobro

Julemærkehjemmet Hobro

Julemærkehjemmet Hobro ligger smukt i Østerskoven nær Mariager Fjord. I disse dejlige omgivelser lærer vi børn med trivselsproblemer at leve et liv med sund mad, nærvær, kammeratskab og masser af motion sammen med andre børn, der er i samme båd. Julemærkehjemmet tager imod børn i alderen 7 til 14 år og har plads til 48 børn ad gangen.

JULEMÆRKEHJEMMENE – GIVER BØRN EN NY START
Alt for mange børn i Danmark mistrives. De føler sig forkerte og udenfor. Men ingen fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Når børn kommer på Julemærkehjem, får de hjælp til at finde deres styrker og opbygge deres selvværd, så de igen kan indgå i fællesskaber. Og de nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem.

Hvordan får Julemærkefonden penge?
I mere end 100 år er Julemærkehjemmene blevet drevet med indtægter fra salg af Julemærker. Men sådan er det ikke mere, for i de senere år er Julemærkesalget faldet drastisk. Julemærkefonden skal samle 110 mio. ind til at drive Julemærkehjemmene, og ca. 10 mio. kr. kommer fra salg af Julemærker i dag. Julemærkehjemmene modtager et offentligt driftstilskud på kun 3,0 %, og derfor er vi helt afhængige af støtte fra privatpersoner, virksomheder og fonde. Et barns ophold koster 79.220 kr.

Takket være din indsats, kan vi fortsat hjælpe udsatte børn i Danmark med at finde deres styrker og opbygge deres selvværd.

8.900 kr.
Indsamlet


4
Indsamlinger

14
Donationer