Julemærkehjemmet Kildemose

Julemærkehjemmet Kildemose

Julemærkehjemmet Kildemose har plads til 24 børn i alderen 7 - 14 år.
Kildemose har til huse i en gammel villa med tilbygninger og ligger i smukke grønne omgivelser med masser af træer og skråninger ned til Roskilde Fjord. Her lærer børnene at leve et liv med sund mad, masser af motion, nærvær og kammeratskab. De lærer at tackle mobning, får styrket deres selvværd og knytter venskaber.

På Julemærkehjemmet er der masser af faciliteter til udendørs aktiviteter, leg og motion, og Kildemose har egen badebro ved Roskilde Fjord. Til indendørs idræt benyttes den nyopførte multihal ved siden af hovedbygningen, og svømmehallen i Frederiksværk.

JULEMÆRKEHJEMMENE – GIVER BØRN EN NY START
Alt for mange børn i Danmark mistrives. De føler sig forkerte og udenfor. Men ingen fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Når børn kommer på Julemærkehjem, får de hjælp til at finde deres styrker og opbygge deres selvværd, så de igen kan indgå i fællesskaber. Og de nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem.

Hvordan får Julemærkefonden penge?
I mere end 100 år er Julemærkehjemmene blevet drevet med indtægter fra salg af Julemærker. Men sådan er det ikke mere, for i de senere år er Julemærkesalget faldet drastisk. Julemærkefonden skal samle 110 mio. ind til at drive Julemærkehjemmene, og ca. 10 mio. kr. kommer fra salg af Julemærker i dag. Julemærkehjemmene modtager et offentligt driftstilskud på kun 3,0 %, og derfor er vi helt afhængige af støtte fra privatpersoner, virksomheder og fonde. Et barns ophold koster 79.220 kr.

Takket være din indsats, kan vi fortsat hjælpe udsatte børn i Danmark med at finde deres styrker og opbygge deres selvværd.

250 kr.
Indsamlet


1
Indsamlinger

2
Donationer